Friday, October 21, 2011

✿Borang Nikah Isi On9✿


Untuk makluman bakal pengantin dari negeri Selangor...kne isi borang online ye....Anda semua boleh klik link ni...http://ncr.jais.gov.my . Bila dah siap isi, boleh la print n bw la jmpa imam nikah dan pejabat agama islam....    Bagi bakal pengantin perempuan, anda hanya perlu mengisi :


1.Borang 2C-PERMOHONAN KEBENARAN BERKAHWIN (PEREMPUAN)
2.Borang 2D-PERWAKILAN WALI DAN WAKALAH WALI


Bagi mendapat maklumat lanjut, bolehlah menghubungi terus pejabat-pejabat agama daerah masing-masing...Bagi dari Daerah Sabak Bernam seperti sy, sy sertakan no telefon di bawah : 


            PEJABAT AGAMA ISLAM DAERAH SABAK BERNAM  - 03 32241529




                                        " Sampaikanlah walau 1 ayat"

3 comments:

MUHAMAD SHAHRIL BIN RUSLI said...

canggih betoi orang negeri selangor yer...kedah pakai borang lg

Adeq said...

terima kasih :) saya dah ambil borang tapi salah tulis 1 column je :( so terus isi online senang,tak perlulah nak ambil borang lagi..

~amna.iman~ said...

berguna jugak utk org yg akan datang

bak kate pemilik blog
sampaikan walau 1 ayat...hehee...moga bermanfaat utk kite bersama ...ngeh3!!

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates